derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 6 Mac 2011

Bila Cikgu Suraya Jadi Atlet!

salam all....

korang suka bersukan x? xkira la sukan ape pun..outdoor ke,indoor ke...shaolin soocer ke...erk...hihihi
xkira la sukan apa pun, korang suke x?
sue ni kan...memang la xcerah mane pun orang nya...nak kata hitam legam pun tidak... tapi sue sangat la jeles bila ingat kulit masa kecik2...
dalam family, kulit sue la yang paling fair..tapi tu dulu la...tu zaman sue xbergelumang ngan sukan..hahhaa...
start darjah 5 hingga la form 5, sukan dah sebati da lam diri...
tu yang kulit cam negro gelap je jd tu...
satu agy, sue dulu jarang2 sangat ade kat skolah...slalu ade je aktviti kokurikulum... bola baling, bola jaring,basketball, olahraga...
tu bab sukan...kdg2 xde kt skolah sbb g brtnding nyanyian dan puisi, syarahan, sajak, bahas..pertandingan lukis poster, lukis kain rentang, grafitti, dan juga kursus2 ketua pengawas n macam2 la aktiviti...
jadi, mana x jadi orang minyak nye kulit....
lau muka tu ade la jgk kn pkai produk tu, produk ni...so, cepat la pulih...tp tangan n part lain? uh! sngat kontra ye...
dan baru2 ni ipg kampus dato razali ni ade anjurkan sukan tahunan...olahraga..kali ni ruma sukan dibahagikan mengikut batch...
batch kami diberi nama exora manakala rumah2 lain adalah perdana, inspira dan persona...

sue tahun ni hanya diberi dua acara...lompat kijang dan lari 4x100m...
dan sue mendapat pingat perak tuk lompat kijang dengan beza hanya 3cm dengan si pingat emas... manakala 4x100m sue jadi pelari ke empat dan team kami dapat emas.. 

ni pic2 sue sepanjang olahraga berlangsung..heeee...
lupa nak cakap, rumah sukan kami warna PINK!



PEACE! hanya dapat perak tuk acara lompat kijang :(



ni perak...leh gadai x agak2? haha




test dulu ori ke x? hahha


ni no peserta sue.. P013!  ...


ni lak hari last kejohanan..acara sue dah xde, so sue pkai jeans je g padang..haha..janji berkasut sukan :P




caaakkkkk!!! thanks sudi tengok n baca entri cikgu sue! :)





7 ulasan:

KyêrulL berkata...

wah! atlit, dahulu kala masa TV hitam putih HAHAHA.. sy juga seorang atlit, sama lah mcm su xpernah lekat kat skolah.. smpai dapat Anugerah Ko-kurikulum terbaik , olahragawan harapan , masuk MANGGA lagi HAHAHA.. smpai lah blaja kat poli.. but now.. dh xboleh nak lasak.. :( so sad.. hiks3 neway taniah.. ^.^

erie yohoho berkata...

cikgu suraya ni artis ke?
hahaha

Suraya berkata...

kyerull : heeee....hebatnye awk yer...
sue main pun bese2 je..tp mmg sngt susah nk ade kt skolah....smpai ujian bulanan pun kdg2 je smpat amek full..huhu

Suraya berkata...

erie: hohoho..kenapakah? bukan lor...sue hanya seorang insan biasa yang bakal bergelar seorang guru..insyaallah.. :)

sYafIk-wAy berkata...

waah hebatnya , kenapa tak jadi atlet malaysia pulak . sensasi nnti.hehe

~CiK TiNieY~ berkata...

wah sungguh bertenaga cikgu sue!;)

ijam ismail berkata...

=)

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...