derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Selasa, 26 April 2011

selamat tinggal dunia blogging!

salam semua....
tajuk gempak..hahaha...bukan tuk selamanya..hanya untuk 4 hari... :P
minggu ni sue agak kebizian...aduh....xsempat pun nak update blog @ diari hidup ni...lama x berceloteh...xsempat..dah la skrin laptop rosak ni xbaiki2...bajet keewangan lari...hahhaha...so, skrg ni pun menaip dalam keadaan xberapa nak ok..huhu

banyak sebenarnya nak kongsi ngan korang...tapi jap...ade ke yg baca blog sue ni??huhuhu...ade ke x, xpelah....xkan nak paksa orang baca coretan kita kan..tapi kepada readers, thanks taw sudi baca celoteh entah pape sue ni...

dan hari ni....sue akan ke program B.I.G....bukan bermaksud program BESAR!
tapi bermaksud, Bina Insan Guru...kali ni untuk sem 1, kami akan ke Sekayu waterfall : aktiviti perkhemahan....so, petang ni, kul 2 nanti kami akan bertolak dari maktab ke sekayu...jalan ke sekayu tu otw ke umah sue gak...jadi, ayah akan menunggu kat tepi jalan nanti tu amek laptop n phone sue...sebab kt BIG tu, PHONE IS NOT ALLOWED~~~~



Jadi, bermakna sue xdapat berhubung selama 4 hari dengan mak ayah n si teman baru sue..huhuhu...4 hari....jumaat baru leh contact balik....xpe lah..sabar je la ea....


xpe lah..apa2 pun, sampai jumaat ni baru sue boleh on9....so, kepada yang datang blog sue, tinggal lah jejak ok...tinggal link kt shoutbox,..coz nt sue balik, sue nk g jenjalan blog korang....bye sume...take care.... 



take care.... :P

p/s: nak jugak ada pic sendiri.. 

6 ulasan:

aslann berkata...

meh lann teman...hoho.

Mila Ahmad berkata...

mila akan merindui cikgu hihi....

Azlan Hasan berkata...

have a nice course/outdoor event or pape je namanya..hehehe..

Regards,
-Strider-

Rafidah Farhana berkata...

Happy berprogram :)

Tanpa Nama berkata...

miss u a lot dear...

Bro Framestone berkata...

patut la die penat.. dah habis qada' ke tidur2 huhuhu

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...