derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Isnin, 9 Mei 2011

gambar hot di pantai!

hai..jumpa lagi..hihik..best jugak g pantai petang tadi...berjalan kaki..nak kata dekat x jugak...tapi kira hampir setengah jam la berjalan....dan bila dah sampai, kami berdua apa lagi kan..bergambarla...tapi kali ni bukan sue or syuhada yang jadi model...tapi rantai cinta sue yang jadi model..hihik...
credit to handset k700i sue yang merakamkan pic indah ni...i like~
lagi pun nak tunggu dpt DSLR impian entah bila la dapat ek...kalau ade yang nak sponsor tunaikan impian sue tu, leh gak kan... :)
macam order kat warung jerk.. DSLR satu! skali ngan lens dan kelengkapan ok? hahahhaha..mengarut! ape2 pun, layan je la pic2 ni...hot?? memang ar..tengah2 panas kot sue amik pic ni :P








(erk..tetiba ade dak gemok disitu :P)

(haaa...ni la syuhada..tapi sue panggil dia "suada" jerk..sbb dia suke pnggil sue "suaya" hihihikk)

ni lak...dak gemok again~~~

dan ini adalah kucing yang sue sempat snap sepanjang perjalanan kami..kucing tu tengok peliks je kat kami..hahahahhaa



apa2 pun, best la jgk tadi sebab dapat tengok pantai...yang xbest nyer, masa on the way g pantai, dikacau oleh seorang remaja lelaki....
bab kata suada: "lelaki yang x bereducated"

sebab , tetibe je ikut orang..seb baik la kampung yang kami lalu tu ramai orang..dan bukannya jalan sunyi...
ngada2 tol budak tu..dah lah rupa xcukup umur....tapi kami buat xlayan, dan akhirnye dia blaaahhhh....senang hati! huh!


p/s:rantai tu satu2 nya hadiah yg sangat sue sayang..first hadiah dapat dari bakal suami :) dari 2009 sue pakai :)



6 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

:) thank mama cyam2

_tucem_

nureenina berkata...

cantek kamoo..x gemok pom :)

cik hani berkata...

rantai dr org yg tersayang ekk...ada nilai sentimental tu...

hikhik

Cikgu Suraya berkata...

yup2....skian lama simpan.. n seperti cinta kami, smpai skrg msih brsama :)

Cikgu Suraya berkata...

nureenina : thnks dear..but, lau boleh sue nak kurus cikit agy...part2 je la...sebab sue bukan jnis gemok overall..hihik

Lullaby Design & Photography berkata...

cantik shoot pic...kena pakai DSLR nih...baru lagi gam cam...

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...