derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Ahad, 2 Januari 2011

AWARD?, yeay!!!!

hai alll...
semenjak dua menjak melangkah ke tahun baru ni,
banyak gak yang berlaku...
yang ngeri ada,yang happy pun ada....
yang bestnye, sue siap dapat anugerah agi...
ANUGERAH BINTANG POPULAR ke???
oh suraya..please..stop dreaming...
hahahaha

ni bukan ANUGERAH SKRIN, bukan juga ANUGERAH JUARA LAGU, malah tiada kena mengena ngan media hiburan...

sebenarnya...

sue dapat dua 3 award...huhu
jadi, sue nak citer la ni...
mula-mula sue citer sal yang first dulu...
sue dapat award dari puteri diyana...
ni la rupanya award tu....
bila dah dapat award, mestila la kena bagi ucapan  jawab soalan ciket kan....
huuhuu..
Alhamdulillah, saya bersyukur dikurniakan anugerah ni...blaa...blaa...blaa...

ngeee~
feeling2 jap...
ok2..puteri, sue jawab soalan tu eaa...

1.Apa perasaan korunk bila tahun 2011 muncul?
---> perasaan??happy la...sedih pun ada...
happy sebab dah tinggalkan angka belas...n 1 januari hari lahir mak :)
sedih lak, sebab dah msuk angka dua puluh..huhu..makin tua..
sebenarnya sue hepi or sedih ek?
adoyai...
satu lagi kan, sue rasa gementar pun ada, coz start 2011 ni sue akan melangkah ke alam PISMP....huhu..dak maktab mesti tau... 
dah start thun pertama uat degree....
takot ooouuccchhhh!!


2.Apa azam korunk pada tahun baru ini??..(nak bg list pown leyh..nak wat perenggan pown ley)
--> puteri ni cam tahu2 je sue suka membebel ek?
hahahhaa
azam tahun baru?
ada yang baru, n ada yang lama di fowardkan ke tahun ni pun ada...

pertama: berkait ngan perasaan gementar seperti yang dinyatakan dalam perenggan diatas (ayat nak sedap jerk) sue nak serius dalam hal bab2 study ni...
sue ngaku sue jenis "tak study"...nak exam pun relaks lagi...
esok nak exam,baru la belek buku..huhuhuhu
AMARAN: jangan tiru aksi berbahaya itu!
hahaha...jadi, mulai tahun n sem baru ni, sue nak serius la...
xleh main2 cam dulu lagi...
ingat wat degree cam bengkus nasi lemak ke??
dah la belajar untuk mengajar...xleh main2...bahaya generasi akan datang..huhuhu
hope berjaya la sue laksanakan


kedua:nak kuruskan badan....huhuhu..siyes sue ase sue makin temok2...
tapi sue tak nak kurus sangat..nanti melayang ditiup angin..dah la maktab dekat ngan pantai...hihihihi...jadi sue xmo makan malam, tapi sue xkan skip makan...
cuma mengawalkan waktu makan...
*sebenarnya sue xleh jarakkan diri ngan makanan..dasar kuat makan!*
jadi harap2 sue berjaya jadi semenawan ni

tapi TAK MAHU cam yang ni
huhuhu takot!!!!!

yang ketiga....ketiga?opsss...bagi tau dua je dah la...yang lain,ssssssssshhhhhhhh!!!!!
hahahaha

.........................................................................

jadi, puteri,sue dah jawab soalan2 tu...ok...so, next!!!
hahahhaa

2 ulasan:

Hanis MY berkata...

su dah memang menawan tau takyah nk jd menawan cam dia tu hehe...btw happy new year dear...

Suraya berkata...

huhu..xmenawan lg...ade lemak2 tersembunyi lor....huhuhu
anyway,thanx kak ...happy new year to you too :)

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...