derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Sabtu, 1 Januari 2011

SURAYAARTIS..ARTIS KE???


hai all readers..yang sudah mengfollow dan juga yang baru je datang view...
selamat datang ke belog sue yang serba hijau,serba kekurangan dan juga serba serbi...
*ayat ntah pape*

niatnya hanyalah nak ucapkan selamat datang sempena tahun baru 2011 ni...

hari ni sue nak citer pasal tajuk diatas.. http://surayaartis.blogspot.com/....
mesti korang ada tertanya2..mengapakah surayaartis??
buang tebiat ke budak ni?
nak jadi artis sangat ke??
hahahhahaha

jawapannya yang jujur adalah,
memang betoi...sue pernah teringin nak jadi artis..n sekarang masih teringin..hahahahah
bukan ape,suka tengok artis pakai cantik2..
*bukan yang xcukup kain tu taw*

tengok cam fatin liyana ni
(sorry pinjam gambar eaa)

sue sangat suka tengok dia..walau beliau bukan artis, sue minat beliau setaraf artis la..
kira beliau artis lam arena berblogging ni la...
memang beliau sangat2 cantik!dari ujung tudung,hingga ke ujung kaki...
fuhhhhh....

yang ni la hanis zalikha...
sangat cantik kan..cam barbie doll..

erk..sue ase cam dah jauh jer terpesong dari tajuk..hehehe
ok2..sue create surayaartis.blogspot.com tu asalnya sebab nak merujuk kepada artist...
yang lukis2 2...bukan artis nyanyi berlakon....
tapi mse sue tukar tu, tertinggal T ....
adoyai...
jadi,kepada yang anggap sue perasaan artis tu, sue mintak maaf banyak2 coz buat korang fikir sue macam tu..
sue ni memang jenis perasan,sue sedar...hahahha
tapi sue xniat pun perkataan tu..
mintak maaf bebanyak tau..nak tukar, malas dah..sebab bila kita tukar,ia secara automatik menjejaskan post2 yang dah lepas, n link kita yang lama yang pernah kita tinggal kat mna2, lau orag klik, alamat xdijumpai...huhuhuu
o
ok???harap korang faham...ngeeeee~

p/s: sue nak kemas2 baju balik maktab...
korang komen2 lah ye..nanti sue on9 lg...daaaa....

6 ulasan:

MéuzAngelo™ XXIII berkata...

ala.. lame2 nnt jadi la artis bile blog dh feymes.. hehe

Suraya berkata...

ekh?tp sue macam x kot..xfemes..huhu

maldinifaridkamil berkata...

wah..fatin liyana..huhuhu..lama da xjmpe dye..

KimiCnoL berkata...

sue cg+artist lukis2..haha

Suraya berkata...

:) dia sangat cantik kan...

Hanim Mahali berkata...

impian untuk jadi artis akan tercapai Insya'Allah...^_^

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...