derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Sabtu, 18 Jun 2011

nafsu menurun!


disebabkn ketiadaan broadband, nafsu sue untuk berblogging juga kureng...ni pun updte blog kt cc....tp xbest...xde pravicy..orang sebelah pandang je kite menaip (rata2 budak2 yg main game).....so, kepada yang tag sue untuk join kontest or ape2, insyaallah, nt kalau sempat and ada masa, sue join ea...
siyes ase agak boring bila hari2 xdapat ngadap blog...huhu...
sue pun nak ucap terima kasih gak kepada yang sudi datang jenguk blog sue, walaupun xberupdate :P

3 ulasan:

Azlan Hasan berkata...

hehe..btul2..sesetengah cc memang susah nak dpt privacy..lain kali klu ade org pandang-pandang ko tenung je dia lelama..pastu dia mesti segan nak usha daa..hehehe

Regards,
-Strider-

Azlan Hasan berkata...

hehe..btul2..sesetengah cc memang susah nak dpt privacy..lain kali klu ade org pandang-pandang ko tenung je dia lelama..pastu dia mesti segan nak usha daa..hehehe

Regards,
-Strider-

Cik Rose Cute berkata...

Ya ker..kenapa dengan broadband atau laytop rosak ke? kesian..memang tak best pegi cc...tak privacy...

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...