derma nuff

“ Selamat Datang..Sila Tinggal Link Kat Komen, Nanti Sue Balas Kunjungan”

Sabtu, 5 Januari 2013

manis pahit tahun 2012,welcome 2013



Assalamualaikum dan selamat tahun baru kpd semua..masih xterlewat ucap kan? hehe
2013, tahun yang agak mencabar dan tahun yang bakal mencatatkan sejarah besar dalam hidup sue, ...sejarah ape? sue rasa, belum masanya sue cerita kat sini...sampai masanya nanti, sue kongsi ngan korang semua k...InsyaAllah..mudah2an..aminnnn...korang doa2kan la k...


2012


pada cuti semester penghujung 2012 sue xde pon gi mane2...duk rumah je...belajar memasak ceket2..hehe..dan tolong ayah renovate rumah cket..buat bilik baru :D yeay! minggu depan bilik sendiri da siap..hehe...

2012 juga penuh ngan kepahitan..kejutan,masalah, dan kekecewaan...tapi tak sangka pada penghujung 2012, tuhan berikan juga kemanisan yang tak tergambar ngan kata-kata...Alhamdulillah..benarlah Allah itu maha adil...

2012 juga ramai senior maktab yang berkahwin,bertunang,dan beranak...(hahaha..semacam je rasa ayat ni :P ) ....dan ade juga budak sama batch yang tunang n nikah...tahniah pada mereka...ermm..tp rasanya, ni da macam acara tahunan maktab kottt...coz setiap tahun ade je yang nikah, tunang dan seangkatan dengannya...seronok je dengar...hehe...sabar..sabar...

2012 jugak cukuplah 3 tahun setengah sue berada kat institut pendidikan guru kampus dato' razali ismail ni....sue amik course ape? jgn tanya...xkan xleh agak kot? hehe

2012 jugak, ex bf sue da tunang n nikah dh pon...opsss...perlu ke citer kt sini...xyah kot..hahaha

2012 jugak, Allah swt temukan sue dengan seseorang..hampir 2 thun remove dia kt fb, (sbb xperlu citer kot..sbb pnjng sngt citernye) akhirnya ketemuan kembali... Alhamdulillah..sngat2 xsangka dan xjangka... "dia cikgu, dia blogger, dia orang terengganu" ingt x? hehe

                                                                                                                                   

2013
tahun 2013 ni pula, mesti diselitkan dengan azam baru kan? ada, memang ada...malah ade juga azam tahun lepas yang belum tercapai..antaranya ialah nak kurus..hehe

2013 ni sue bakal dapat 2 orang anak sedara baru... dua2 due datenye januari ni...iaitu kakak sue dan kak ipar sue.. (diorang pakat sama2 kot..haha)... ritu mase scan, dua2 boy...tp xthu lah..sue xkisah pom...yang penting, baju baby warne pepel sangt gojes + cute! tetiba...haha

2013 ni jugak, sue akan start praktikum...semester 5 kan....praktikum sebulan je...start 1 April...sekolah mana pon xthu ag...hope dapat yang dekat je..coz sue ni problem cket soal transport... lesen pun xde lagi..huhu

2013 ni jgk, sue ade story baru nak citer...yang tu, nanti sue update yea! :D


layan pic cket kat bawah..hehe


Omey x baby bear saya? hehehe
- kesayangan yang bagi, sangat cute..thanks abg! opsss..lalala-



PENGIKLANAN dulu sikit...hehe


JOM LIKE PAGE NI :)

"kunjungi Master Break Snooker Club sempena soft opening dan nikmati 10% potongan harga sehingga 7 Januari 2013 ^_^" klik sini



p/s: take care semua :)


Tiada ulasan:

Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...